Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde?, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!

NIeuw de “Easycurl “(Volumatics) gezien in de katwijksche post? 6-10 weken onwijs mooie grove krul, geen uitgroei . Alleen voor in lang of half lang haar!

2-4 maanden glad en pluisvrij haar
Met de relax (keratin treatment) behandelingen van JeanPaul Myne of Enviro krijgt je gekrulde haar een veilige en natuurlijk behandeling ( zonder gevaarlijke chemische stoffen zoals formaldehyde)waarbij het haar glad en steil( naar eigen keus) gemaakt wordt.
Met de juiste verzorging blijft het haar 2-4 maanden glad en pluis vrij , zelfs in de mist en regen. Informeer er naar bij ons team wat voor jou de mogelijkheden zijn.

 

Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

 

 

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, highlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd.
Wij vinden het leuk om u te adviseren! En natuurlijk zijn al onze kleuren veilig zonder ammonia!

 

 

Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: “Dat staat interessant”. Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!