Leuke Links

 

Al een paar jaar steunt Haarverzorging Edwin Minnee het kinder opvangtehuis in Congo. de stichting doet heel goed werk om de “heksen kinderen ” in Kinsiasa op te vangen , op te voeden, op te leiden en ze weer een toekomst bieden.

Ontdek hier het geheim van Organic Color System. Een item van mother nature networks over Sidney Hollwager een amerikaanse topkapper die net als de kappers van het team van Haarverzorging Edwin Minnee veilig kleurt zonder Ammonia.

Ons team steunt van harte openhearts 4 kids’. Dit is een kleine stichting die zorgt dat kinderen uit derde wereldlanden hier in nederland op levensreddende operatie kunnen krijgen

De metamorfose van Laura van der Meij. Door het kapper team van haarverzorging Edwin Minnee uit Katwijk.

Laura van der Niet mag eindelijk haar haar laten kleuren van haar moeder. Maarnatuurlijk dan wel veilig. Zonder Ammonia.

de metamorfose van Elly van der Plas door het kappers team van haarverzorging Edwin Minnee elke maand te zien in de Katwijsche post.

De metamorfose van Eline door het team van de kapper van haarverzorging Edwin Minnee.

De metamorfose van Nel Sip. okt 2010 door het kapper team van haarverzorging Edwin Minnee in Katwijk

De metamorfose van Petra door kappers team van haarverzorging Edwin Minnee. ‘Nooit gedacht dat ik zo veel volume kon hebben”

Metamorfose Alie van der Plas’. “Ik heb nu gewoon voller haar, je voelt het al met kammen”

De metamorfose van Marja Koning. Van een bot geknipt kapsel naar een lekkere losse coupe.

de metamorfose van: Leonie had al een heel kort kapsel. maar door de technieken die het team op haar kapsel uitvoerde werd het toch heel anders. “ik was bang voor de metamorfose, straks maken ze me donker bruin of zo, maar het team heeft me gerustgesteld en het resultat is fantastisch”

de metamorfose van Gonnie van Rijn of te wel weg met pluis! Dankzij de veilige ammoniavrije Organic Color Systems haarkleuring en L’anza ultieme verzorging.