Haarstijlen voor hem & haar
De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.

Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl.

Krullen
Krullen zijn weer "Hot " maar wel dan opeen veilige manier.
Laat  gratis eerst uw haar testen en opmeten om te zien welke krullen bij u  mogelijk zijn super grof of extra veel, zorg dat u vantevoren weet wat uw mogelijkheden zijn.  

nieuwe krul behandeling
probeer nu ook de easycurl van haarverzorging Edwin Minnee met de speciale    5 wikkeltechniek uit Amerika, een grove krul zonder uitgroei en zonder wijduitstaand haar. Al vanaf 69,95 euro bel voor informatie!
Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.
Haarstijlen voor de man
Hoe bent u uzelf en toch trendy?

Stoer

Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

Lengtes

Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.

Kleuren

Het is natuurlijk ook een idee om uw haar eens te laten kleuren. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht.

In 5 minuten 10 jaar jonger!
Last van grijze haartjes? Met menz color in 5 minuten de grijze haren gecamoufleerd zonder dat het opvalt!
 Geen onnatuurlijke gloed, geen uitgroei maar een mooie onopvallende natuurlijke kleur (alleen de grijze haren kleuren de rest niet).